FacebookTwitterEmail

Wakatobi

På Wakatobi kan du velge mellom fire ulike bostandarder og tre alternativer hva lengde på oppholdet angår. Alle bungalower har samme areal. Standarden skilles ved beliggenhet. Samtlige har både aircondition og takvifter. Det er plass til inntil tre voksne eller to voksne og to barn. Utenfor er det balkong med solstoler med parasoller. Det er også en pult med internett tilgang, minibar og safe.

Garden Bungalows ligger som navnet sier litt tilbaketrukket fra stranden mellom vakre palmer og tropiske planter. Tilgjengelig på både øst- og vestsiden av resortet.

Med fronten mot stranden er det kun få meter til vannkanten. Her kan du se fisken vake eller bare lytte til bølgeskvulpet mot stranden. Dersom du foretrekker å slå av aircontidionet skal du velge de som ligger mot sør der en svak bris gjør luften behagelig.

Disse bungalowene er de opprinnelige Premium Bungalows som nå er totalt renvoert. De er ganske enkelt utrolig flotte! De har en stor veranda med liggesenger og nydelig utsikt.

Dette er det beste du får på Wakatobi. Bungalowene er for deg som vil ha luksus og komfort. Moderne design i tre, glass og stein. Villaene ligger på klippene kun få meter over stranden med nydelig utsikt over havet og solnedgangen.

Kontakt oss for avreisedatoer og tilbud!