Våre reisemål

NaturEventyr vil hele tiden tilby det beste, og mer av det beste. Vi legger stadig ut nye reisemål på våre lister.

Egypt

Rødehavet er fremdeles et av våre favorittsteder. Liveaboard med dykking på vrak, korallhager, drop-offs og et eventyr av farger og liv vil du garantert huske en stund! Sesong: hele året!

Ikke tilgjengelig for øyeblikket grunnet corona restriksjoner.

Les mer og bestill

Maldivene

Maldivene strekker seg over 820 km fra nord til syd på begge sider av ekvator i Det Indiske hav. Landet består av en rekke atoller med totalt 1.250 øyer. Der er mer enn 3000 korallrev der vi dykkere kan boltre oss i blågrønt varmt tropisk vann.

Les mer og bestill

Galapagosøyene

Galapagosøyene, også kjent som Las Islas Encantadas – «de forheksede øyene» , er en gruppe på 13 øyer som ligger 1000 km vest for Ecuador i Stillehavet. De ble oppdaget i 1535 og ble en del av Ecuador fra 1832.

Les mer og bestill
Gozo & Malta - Middelhavet

Gozo & Malta

Gozo er den nest største av tre øyer som utgjør landet Malta. Gozo er roligere og mer landlig en hovedøya. Det er flere små fiskelandsbyer langs kysten, og provins-hovedstaden Victoria ligger midt på øya.

Les mer og bestill

Sudan

Sudan er et av Afrikas største land. I nordøst har landet en lang kystlinje mot Rødehavet. Få eller ingen flyruter og strenge regler for innreise gjør at havet har fått «ligge i fred». Dykking her er ganske enkelt utrolig bra.

Les mer og bestill

Bahamas

Tiger Beach, det ligger vel i navnet… Her kommer du veldig tett på både tigerhai og en rekke andre haier. Tørr du..

Les mer og bestill

Indonesia

Indonesia strekker seg langs ekvator mellom det indiske hav og Stillehavet. Landet består av total 18.110 øyer hvorav 6.000 er bebodd. Det gjør Indonesia til den desidert største øygruppen i verden. Dykkemuligheter, tenk på et tall, et stort et!

Les mer og bestill

Wakatobi

Sørøst for Sulawesi ligger Tukang Besi arkipelet med fire øyer. De heter Wangi-Wangi, Kaledupa, Tomia og Binongko – Wakatobi. Korallrevene i Tukang Besi området ligger på «kanten av stupet» til det mer enn 7.400 meter dype Bandahavet.

Les mer og bestill

Kapalai Island

Øst i provinsen Sabbah nord på Borneo ligger Celebessjøen. Dette er en flik av Sør Kinahavet som er det mest artsrike hav på kloden. Etter reise med fly, bil og båt fra Kuala Lumpur kommer du til «peleøya» Kapalai.

Les mer og bestill

Lankayan Island

Du reiser via Kuala Lumpur til byen Sandakan nordøst på Borneo. Her overnatter du på komfortable Sepilok Nature Resort. Dersom du ønsker er det vel verd å ta noen ekstra dager nettopp her!

Les mer og bestill

Kungkungan

Lembeh Strait er verdenskjent for sitt macroliv, dette er antakelig det beste området på kloden for macrofotografering! Lembeh er vert for de merkeligste og varkreste skapninger som finnes.

Les mer og bestill

Layang Layang Island

300 kilometer nord for Borneo, midt ute i Sør Kinahavet, ligger Layang Layang Island. Denne juvelen på Borneobankene tilbyr drømmeliknende opplevelser for dykkere.

Les mer og bestill
Sudan - Rødehavet

Cocos Island

200 kilometer ut i den østre delen av Stillehavet, sydvest for Cabo Blanco, Costa Rica ligger Cocos Island Marine Park. En rufsete og utrolig vakker irrgrønn øy som står på Verdensarv listen.

Les mer og bestill

Saba Island

Karibien – det nesten lukter spanske galeoner, sjørøvere, skipsforlis og gullskatter! Øya Saba er imidlertid ikke det man umiddelbart tenker på når det gjelder Karibien. I motsetning til mange andre er Saba en grønn og meget frodig øy.

Les mer og bestill