FacebookTwitterEmail

Indonesia

Indonesia strekker seg langs ekvator mellom det indiske hav og Stillehavet. Landet består av total 18.110 øyer hvorav 6.000 er bebodd. Det gjør Indonesia til den desidert største øygruppen i verden. Dykkemuligheter, tenk på et tall, et stort et!

Raja Ampat, Misool & Triton Bay

I denne regionen er det biologiske mangfoldet større enn noen andre steder på kloden. Vil du ha muck dykk, drift dykk, vertikale vegger, grunne skjær, drop offs, grotter, svart sand, hvit sand, mangrove områder, korallrev eller vrak. Alt finnes her. Noen dykk er totalt uten strøm, mens på andre kan det være et virkelig vilt ritt! Mangfoldet av arter, fra makro til pelagiisk fisk, er svimlende. Du vil finne ulike statistikker sitert, men det er trygt å si at det er mer enn 1000 fiskearter, over 500 korallarter og nesten 700 bløtdyr! Legg til alt naturen kan by på over vann. Folk er vennlige og besøk på øye anbefales.

Kontakt oss for tilbud

Raja Ampat, Misool & Triton Bay Raja Ampat, Misool & Triton Bay

Komodo

På hvert dykkested i Komodo nasjonalpark, vil du oppleve noe unikt. Her finnes kanskje det mest mangfoldige utvalg av alle områder den indonesiske kjeden. Fredelige korallrev er den perfekte bolig for en utrolig variasjon av flotte rev fisk. Men det finnes også dykkesteder med sterk strøm som bringer planktonrikt vann og pelagisk fisk til dykkestedene. Tunfisk, barracuda, vakre rokker og rikelig med hai. Det er sprekker, vegger, canyons og tinder, samt spektakulære korall hager. Det en varm kilde på en undersjøisk vulkan, flotte nattdykk på svarte sand bakker og selvfølgelig er en tur i skogen for å se den fryktinngytende Komodo dragen inkludert på de fleste av våre turer.

Komodo bør være på enhver dykkers «må-gjøre-liste».

Komodo Komodo