FacebookTwitterEmail

Kungkungan

Kungkungan Bay Resort

I perfekt harmoni med naturen omkring ligger Kungkungan Bay Resort eller bare KBR, bygget på en tidligere kokosnøtt plantasje. Kungkungan ligger med nydelig utsikt over Lembeh Strait.
KBR har privat bryggeanlegg med rensetanker for fotoutstyr og varme dusjer, basseng med bar, lounge, internett og bibliotek. Restauranten har 24 timers service.

Kungkungan er reisemålet for deg som ønsker å oppleve «muc diving» på sitt beste. Her finnes skapninger ut av en annen verden! Farger, kamuflasje og form på fisk og bløtdyr er eventyrlige. Et snaddersted for macro fotografen.

Du flyr fra Oslo til Manado nord på Sulawesi. Turen går via en hub i Europa til Kuala Lumpur, Singapore eller Jakarta.

«Hillside Villa» (Deluxe rom)
Ligger på en avsidesliggende åsside med utsikt over anlegget og Lembeh Strait er Hillside Villa, en intim og eksklusiv overnatting. Dette er KBR sin versjon av «penthouse suite», med en fantastisk utsikt og privatlivet et romantisk par kan ønske seg. Soverommet tilbyr en unik utsikt over stredet. Hillside Villa tilhører samme spesifikasjon som feriestedets Deluxe rom, med eget dusjrom, air-condition, kabel-TV, mini-bar, room service og deluxe fasiliteter pakke.

«Traditional Houses»
Opprinnelige tradisjonelle stil. Rommet har 2 queensize senger, takvifte over senger, godt utstyrt dusjrom. Det L-formede rommet gir privatliv for hver seng. Perfekt rom for ikke-par. Belegg maksimalt 4 personer.

«Cottage Suites»
Vakre kokos tre hytter. Rommet har stor stue med veranda, aircondition soverom med queen size-seng, takvifte, minibar, hårføner og stor dusj (noen rom med badekar). Ekstra seng kan legges til noen rom, for å øke belegget til maksimalt 4 personer.

«Deluxe rom»
Moderne tradisjonell stil. Perfekt for par eller bryllupsreisende. Rom har aircondition og tilbyr en åpen stil med en stor stue, king size-seng, romslig veranda og stort bad med bademuligheter. Alle Deluxe-rommene har minibar, romservice, hårtørker, kabel-TV og luksuriøse fasiliteter pakke.

Kungkungan Bay Resort